Juustune pestopirukas

Another recipe by ItiTheMasterChef 😀

Esitlen teile, juustune pestopirukas. Retsept ei ole otseselt kuskilt võetud, panin lihtsalt kokku asju – tuli isegi hea. Väga hea 🙂


Aega läheb umbes 40-50min.

Põhi:

  • 1 purk tuunikala
  • 500g pärmi-lehttaigen

Täidis:

  • 3spl pesto (roheline)
  • 3 muna
  • 100g hapukoort
  • soola-pipart tunde järgi
  • peotäis rukkolat ja spinatit

Kate:

  • 100g riivjuustu
  • 1 tomat

Valmistamine:

  1. Pane ahi sooja 180-200 kraadi juurde.
  2. Rulli taigen ümaraks ja pane plaadi või vormi sisse.
  3. Klopi munad ja lisa ülejäänud täidise koostisosad.
  4. Määri tuunikala taignapõhja peale laiali, kalla peale täidisesegu ja kata juustuga.
  5. Kui soovid siis põimi peale taignaribadest ruudustik. Aseta peale tomativiilud.
  6. Pane ahju ja lase sel küpseda 30min. Vahepeal võid piiluda, kuidas tal läheb seal 🙂

Kõige paremini maitseb kuumalt. Kaunistada võid basiiliku lehtedega või mis iganes hing ihkab. Kui sa proovid teha minu hõrku pirukat, anna mulle teada! Kas siis instagrami, snapchati või facebooki kaudu.

Lase hea maitsta!

File_000
add me in snapchat-itimarleen

Kaadritaguste sneak-peak 😛

 

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s